10 Haziran 2011 Cuma

Agyness Deyn: People Think I'm a Boy

 Agyness Deyn, 1983 yılında Greater Manchester'de doğdu. Asıl adı Laura Hollins; fakat görüldüğü üzere -annesinin bir numerolog arkadaşının tavsiyesiyle- adını Agyness olarak değiştirdi. Hayata erkenden atılan Aggy, 13 yaşında Romsbottom'da bir fish and chip restaurantında çalışmaya başladı. 16 yaşında Londra'ya taşınıp oradaki fast-food restaurantlarında çalıştı. 13 yaşından beri kısa saçlarıyla etrafta dolanan Aggy, 17'sine geldiğinde artık dazlak bir kızdı. Bu yağ içindeki fast-food dükkanlardan sıkılmış olacak ki gidip bir model ajansına yazıldı. Ne olduysa bundan sonra oldu ve Aggy'nin parlak modellik kariyeri başlamış oldu.
 Androjen görünümü, soluk beyaz teni, kısa platin rengi saçları, oğlan çocuğu havasıyla birçok moda dergisinde kapak kızı, birçok markanın da yüzü oldu. Ardarda çıktığı defilerlerle ünü hızlı kazandı ve adı her yerde duyulmaya başlandı. Saçları modellik kariyeri boyunca şekilden şekle girdi; renkten renge büründü. Seksi olmak için topuklu ayakkabıya ya da dekolteli elbiselere ihtiyacı yoktu. Günlük hayatında giydiği Converse'leri ve Dr.Martens botları, gece yerini düz taban Oxford ayakkabılara bıraktı. Maskülen parçalarla feminen parçaları birleştirip kullandı.
 2007'de İngiltere'nin en iyi modeli seçildi; fakat mankenlik Aggy'yi sıktı ve 2009 yılında başka sularda yüzmek istedi. Bağımsız İngiliz filmlerinde oynadı; oradan müziğe el attı -ki katıldığı partilerin çoğunda onu dj kabininde görebilirdiniz-. Five o'clock Heroes ile Who şarkısında düet yaptı. Şu an, Lucky Knitwear adlı grubun üyesi.
 Aggy'nin çıktığı erkeklerse hep Brit band üyeleri oldu: Josh Hubbards, Albert Hammond, Miles Kane, Alex Greenwald, ...































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder